Monday, February 8, 2010

Rotary magic























Oltiin tammikuussa vikana viikonloppuna McCall nimisessa paikassa, ja kaytiin laskettelemassa ja uimalassa ja tanssittiin, naurettiin ja itkettiin. Oli aivan mahtavaa ja kaikesta saa taas kiittaa Rotareita!

Viimeinen tapaaminen naiden uskomattomien ihmisten kanssa on toukokuussa.
Onneks iso osa naista asuu n.kahden tunnin ajomatkan paassa, just viimeviikonloppunakin oltiin Annien kanssa kaymassa siella :)

Me siis myytiin tommosia helmia, kaikki tuotot menee McCall Rotareiden stipendi rahastoon. Saatin aika hyvin myytya, ja myyntia tehostamaan saatiin oikein hienot Rotary exchange student-pipot. :D

Meilla oli vaihtaribileet lauantaina ja aika myohaan tais menna, mulla on univelkoja kahden viikon ajalta. Niin siis sita Spring breakia odotellessa, mika on n. vko paassa :D Silloin aiti ja KONSTA tulee tanne can't wait! (niin konsta, ma mainitsin sutkin nyt en unohtanu sua).

Koriskausi on lopuillaan, huomenna peli Snake Riveria vastaan jotka on rankattu idahon neljansiksi..mutta, me voitettiin ne viimeksi 1pisteella. Huomenna mennaan voittamaan. Koska jos havitaan koris on loppu. Jos halutaan finaaliin, niin on voitettava. Ja mehan voitetaan! GO LADY BEARS !

No comments:

Post a Comment